Cocoon

Buskene har små grønne blade og blomsterne vælter frem udenfor. Vejrudsigten siger mere forår og helt op til 20 grader på søndag. Man bliver jo helt glad i låget! Så glad at jeg liiige måtte have lidt forår i stuen også. Og når nu de søde fyre ikke ligefrem står i kø for at give mig blomster, kan jeg da heldigvis købe nogen selv. Og vupti! blev stuen meget smukkere. Og så hjælper det selvfølgelig også på humøret, at jeg lige har fået nyt sted at bo og flytter om 3 uger allerede. Spisekøkken og lille bitte have here I come!

2 kommentarer til “Cocoon”

  1. Tillykke med ny bolig 😉
    – og hvor har du ret …. mit humør er også proportionalt med vejret… så det er virkelig dejligt, at det endelig har tænkt sig at blive varmere 😉

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s