Danske Designere

I denne weekend har jeg forelsket mig i:

Lun og blød sweatshirt cardigan fra Henrik Vibskov. 100% bomuld. Lige den jeg mangler til de kølige dage, der vælter ind over Danmark for tiden. Desværre er min bankrådgiver vist ikke helt enig, så den må blive på ønskelisten for nu. Kan ellers købes med 40% rabat til 91,80 euro (knap 700,-) her.

Printet buks fra Christian Adamsen A/W 2011 i 100% blød hør. Kan købes her til bare 300,-! Fås kun i str. 36. Perfekt til de lune forårsdage (ja, jeg ved godt der er lang tid til, men man har vel lov at drømme:) ) med en casual t-shirt og høje sandaler.

Kjolen fra Bruuns Bazaar må jeg bare eje! Den er i cupro og bomuld, hvilket gør den let, blød og behagelig og giver den en god vaskbarhed. Lommerne er prikken over i´et, og kjolen vil være god over et par fine bukser eller til sommer med bare ben og et par plateau-sandaler eller flade læder-sko. Findes b.la. her til 1.299,- (så den er også på ønskelisten….).

God søndag, vi ses!;)

2 thoughts on “Danske Designere”

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s