Nyt fra Chanel

Jeg kunne næsten høre et lille strejf af guldstøv danse hen over min computerskærm, da der tikkede en mail ind fra Chanel. Altid skønt med lidt luksus, også selvom det “bare” er i indboksen. Chanel er altid velkommen! Æren skyldtes jule-make-up-kollektionen “Les Scintillantes de Chanel”, der allerede nu giver mig lyst til at sætte outfittet sammen til den første julefrokost. Med hindbær-røde Chanel-negle, naturligvis.

“Gold, red and light” er kodeordene for dette års jule-make-up. Og heldigvis lægges der op til, at man helst skal være “ivory-bleg”, og det passer egentligt meget godt en vinter-bleg pige som mig (ja, jeg sagde pige! Ikke dame, må jeg være fri! Tsk tsk, hvem sagde noget???). Neglelakken hedder Rouge Carat og er ikke så skarp og vampet som mange andre røde neglelakker. Dét tiltaler mig. Jeg syntes at lange røde negle nemt kan blive vulgære at se på, men den bløde, varme farve med et touch af hindbær er bare smuk. Og man kan sagtens være elegant med korte negle, se bare Chanels model.

Jeg har for tiden bare en enkelt rød neglelak i samlingen. Og den er ikke fra Chanel. Jeg ved det, jeg ved det! Men da Chanel valgte at fjerne farven Coromandel fra det faste udvalg, måtte jeg jo finde en anden der lignede. Og Bourjois´ Rouge Casino ligner forbløffende meget. -Vidste du iøvrigt, at Bourjois´ neglelakker ER Chanel-neglelakker? Bare et par sæsoner bagud – laves samme sted. Så hvis du i Bourjois´ udvalg ser en farve du syntes virker bekendt, er det sikkert fordi du har set den før hos Chanel.

Har du brug for en hjælpende hånd eller bare et godt fif til at lægge make-up´en, så er Chanel behjælpelig. Se: http://player.chanel.com/minisites/VtBzILBqNZ/assets/pdf/christmas11_en_GB.pdf

Bemærk modellens guld-eyeliner på det nederste øjenlåg. Fantastisk fin detalje.

God fornøjelse!

 

 

 

 

2 kommentarer til “Nyt fra Chanel”

  1. Dejligt med et “nyhedsbrev” fra dig – og specielt, når det også handler om Chanel. Jeg vil straks tage forbi min Matas og se om de har fået den nye neglelak.
    Men jeg synes nu også ret godt om Dragon 475, som jo er rigtig rød-rød. Alternativt Rose insolent 489, som også klæ’r korte negle. Begge fåes i Chanels almindelige program;-)

  2. Jeg er glad for at du nyder “nyheds-brevet”, men ked af at det blev så dyrt;) Men men, når man endelig skal skeje ud, så kan det da næsten ikke blive på noget bedre end Chanel-selvforkælelse. Jeg har desværre ikke selv råd til at gå SÅ meget amok i indkøb, så jeg tror jeg holder mig til neglelakken og måske guld-eyelineren. -Måske jeg kan prøve din inden jeg beslutter mig?:*

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s