28 grader. I skyggen.

Pyha, i dag er der ikke en sky på himlen. Og solen står højt lige nu. 28 grader viser termometret. I skyggen. Lillesøster sover til middag, så vi behøver ingen anden undskyldning for at blive inde i skyggen. Men her kan vi ikke blive hele dagen, så når hun vågner skal vi have en god frokost, en masse faktor 50 på kroppen og så af sted til stranden. Med spand, skovl og parasol. Og Eurowoman. -Hvis nu ungerne skulle blive så fordybet i deres leg, at mor her kan få et kvarters læsetid på langs. Og hvis jeg må bestemme skal vi have en stor is! Ellers kan vi vist hurtigt få det FOR varmt. Og det går ikke… Mango-sorbet til mig!

God søndag;)

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s