28 grader. I skyggen.

Pyha, i dag er der ikke en sky på himlen. Og solen står højt lige nu. 28 grader viser termometret. I skyggen. Lillesøster sover til middag, så vi behøver ingen anden undskyldning for at blive inde i skyggen. Men her kan vi ikke blive hele dagen, så når hun vågner skal vi have en god frokost, en masse faktor 50 på kroppen og så af sted til stranden. Med spand, skovl og parasol. Og Eurowoman. -Hvis nu ungerne skulle blive så fordybet i deres leg, at mor her kan få et kvarters læsetid på langs. Og hvis jeg må bestemme skal vi have en stor is! Ellers kan vi vist hurtigt få det FOR varmt. Og det går ikke… Mango-sorbet til mig!

God søndag;)

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s