Venter på Chanel…

Chanel Summer 2011
Chanel Le Vernis Mimosa

Har du også en kæreste/mand, der slet ikke kan forstå at du med et stort smil på læben glædeligt betaler 180,- for en neglelak fra Chanel? Så er du ikke alene. Jeg skal bruge både fingre og tæer, hvis jeg skal tælle alle de gange jeg har måtte argumentere for HVORFOR det er helt i orden at bruge en halv (spansk) dagsløn på en neglelak. Og apropos fingre og tæer, så er det dem der snart skal gøres sommerklar og lækre med Chanel´s sommerfarver. Denne sommer hedder farverne Beige Pétale 567, Morning Rose 557 og Mimosa 577, og jeg ved ærlig talt ikke hvilken af dem jeg skal invistere i. De er jo ikke helt billige, men det ender nok alligevel med at jeg står nede i parfumeriet og uden problemer kan retfærdiggøre at jeg bør tage én af hver med hjem… Jeg har ellers altid nægtet at påføre mine negle gule nuancer. Minder for meget om nikotin-fingre og det er bare ikke attraktivt. Men men men, jeg må desværre overgive mig, for Mimosa´s skarpe gule farve er frisk og smuk og lige til at blive i godt humør af.

Chanel Le Vernis Summer 2011

Jeg var i starten af april inde hos min lokale Chanel-pusher for at høre hvornår sommerens Le Vernis´er kommer i handlen. “Sidst i april” lød svaret. Sidst i april var jeg igen inde og spørge. “Sidst i maj”. Jamen jamen jamen, I sagde jo???? Men all good comes to those who wait, så jeg venter (u)tålmodigt videre. I dag var jeg så forbi igen. “Jeg tror de kommer i næste uge”, sagde den søde salgs-assistent og fortsatte “Jeg kan ikke bekræfte det, for chefen er her ikke i dag, men vi blev præsenteret for farverne i denne uge og så plejer de at komme lige efter”. Jubii! Og her vil nogen måske indskyde “små hjerner, små glæder”, men det er vi da heldigvis ligeglade med, ikke sandt? Så i næste uge står jeg på spring til at være en af de første i at investere i de flotte sommerfarver. De kommer nemlig i meget begrænset antal i hver forretning, omkring 4-6 stks af hver, og det ville da være ærgeligt hvis de blev solgt for næsen af mig.

Som journalist Marie Carsten Pedersen udtalte til ELLE i september sidste år: “Tal pænt til folk, læs en bog af og til, og køb Chanel-neglelak. Alle tre ting betaler sig i længden”. Det kan man jo kun give hende ret i.

6 kommentarer til “Venter på Chanel…”

  1. Jeg tror at det er de fleste mænd, der ikke forstår hvorfor man med
    Glæde betaler 180,- for en neglelak 😉 men de forstår heller ikke hvor fantastisk Chanel er! ❤

    1. Jeg forstår på den anden side heller ikke hvorfor man kæreste kan blive helt høj af at købe en ny dims til sin motorcykel til 1500,-…. Men de små (og store) forskelle er vel også en del af charmen hos det modsatte køn. For det meste;)

  2. Jeg forstår heller ikke, hvorfor I vil bruge så mange penge på neglelak, selv om jeg ikke er en mand – men så længe det er jeres egne penge og det bringer jer glæde, så skal jeg heller ikke stoppe jer 😉

    1. Tak for kommentaren:) Tja, nogle gange forstår jeg det heller ikke selv. Nu bor jeg pt.i en tax-free zone og får dem derfor billigere, og måske ville jeg være mere betænkelig hvis jeg skulle betale dansk pris (180,-). Men Chanel´s Le Vernis er unægteligt neglelakkens “Rolls Royce”, så hvis man er typen der konstant bruger neglelak, så kan det virkelig godt betale sig, og i længden er der meget tid (og neglelak) at spare hvis man “kun” behøver lægge nyt på hver 6. dag frem for hver 2. dag. Og (indrømmet), så handler det vist også lidt om forfængelighed – også på hylden, hvor neglelakkerne pynter.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s