The Sartorialist

Scott Schuman

Hvis du er én af dem, der har en passion for fashion, så har du højst sandsynligt besøg bloggen thesartorialist.com. Det er en af de mest populære og besøgte blogs på nettet, og det er der en grund til: Den selvlærte fotograf Scott Schumann var efter 15 år som ansat i modebranchen træt af, at der ikke var nogen sammenhæng mellem dét tøj man så på catwalken og dét man så på gaden. Han startede derfor thesartorialist.com med det primære formål, at vise billeder af folk med god stil som han mødte på gaden. Og det kan vi li´!

På Scott´s blog vises mennesker i alle aldre, typer og nationaliteter. Han fotograferer primært i NY, men lægger også billeder ud fra sine mange rejser rundt i verden. Det er spændende (for en mode- og menneske-interesseret) at følge med; og blandingen af billeder, anekdoter, beskrivelser og oplevelser gør bloggen personlig og hyggelig. Her kan man blive inspireret til et outfit eller til en ny måde at bruge tørklædet/tasken/solbrillerne/halskæden/osv. på. Der bliver også lagt vægt på baggrunden og omgivelserne på billederne og jeg drømmer mig for et øjeblik til NY eller Milano…

I 2009 udkom bogen “The Sartorialist”, en lille mursten på over 500 sider. Bogen er en samling af billeder fra bloggen taget over hele verden, med korte beskrivelser før hvert kapitel. Jeg har den selv liggende ved siden af sofaen og tager den frem til inspiration og hyggelæsning for en kort stund. Bogen er desværre for tung til at have med i tasken, men pynter fint derhjemme i reolen eller på sofabordet. Kan bl.a. købes hos amazon.co.uk for ca. 95 kr.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s