En dejlig tur i skoven

Vi er tilbage på vulkanøen, ungerne og jeg. Med lidt blandede følelser. For selvom det er dejligt at se kæresten (ungernes far) igen, havde vi to helt igennem fantastiske uger derhjemme (ja, Danmark er stadig hjem for mig – “home is where the heart is”), og jeg kunne sagtens have brugt mere.

En af feriens mange dejlige dage blev tilbragt i skoven med min yngste søster og hendes kæreste. Det var ren idyl. Solen strålede, vejret var lunt, fuglene kvidrede, ungerne var glade, søster og kæresten forelskede og dådyrene tyggede friske skud. Stedet var Dyrehaven og så kunne vi også slå to fluer med et smæk. For selvom det ikke var en del af planen, tog vi alligevel en tur forbi Bakken. Søsters kæreste havde nemlig aldrig været på Bakken, så det blev til en tur i Den Gamle Rutsjebane, en skrigende tur igennem spøgelseshuset (min søns valg), is, popcorn, churros og pandekager.

Jeg fik min skovtur og det kunne ikke være bedre!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s