Hello Boots!

De fantastiske støvler.
Kan du huske de fantastiske støvler jeg skrev om i går? Heldet har været med mig, og de står nu ved min side og hvisker ”kom nu, tag os på! Bare ud og gå en lille tur. Du vil jo så gerne, vamos (de er jo spanske)!”. Men de skal lige have en omgang med spray´en, inden de skal ud og gå for første gang.

Tog hen i en anden forretning for at bytte tøjet fra i går, og der havde de flere støvler stående på hylden. Desværre ingen i min størrelse, så jeg måtte have en venlig ekspedient en tur ud på lageret. ”Jeg tror nu ikke der er flere tilbage”, mumlede hun, inden hun trissede af sted. Og så stod jeg der og ventede spændt. Men hun vendte tilbage med de fantastiske støvler, juhuu! Mange tak!

Nu ser du dem på billedet, og tænker måske, at de er da ikke noget særligt. Men jeg tror at de fleste mennesker (især piger) leder efter nogle helt bestemte detaljer, når de køber sko og støvler. Jeg skal for eksempel have støvler der er brede. Jeg er vokset op i Rap-sko, hvilket har givet mig nogle glade, sunde og (desværre) meget brede fødder. Mine løbesko bliver altid købt i herre-afdelingen. Så det er et must, når der skal købes nyt til fødderne. Hælen må heller ikke være for høj. Efter 9 måneder i flade sko under min sidste graviditet, er min balancenerve endnu ikke helt indstillet på, at jeg lige vokser 10 cm. Så jeg lægger stille ud med 8 cm og håber at undgå at valse af sted som beruset høne.
Derudover vil jeg kun gå i ægte læder. Det holder bare bedre og ældes med ynde. Men prisen er selvfølgelig også derefter. Så jeg takker de højere magter for at lade mig få de skønne støvler på udsalg og glæder mig til at lufte dem i morgen.

3 kommentarer til “Hello Boots!”

    1. Selvom mit liv udefra ser nok så eksotisk ud, så laver jeg også andet end at gå på stranden! Går på café, shopper, soler mig i haven og meget mere, haha! Nå ja, og fodrer høns, gør rent, laver mad, kører barn i skole, skifter bleer, klipper hæk, henter barn i skole og mere af den slags.
      Men man kan da ikke få for mange støvler, kan man?

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s