WORKING WITH DOLPHINS

Læs under billedet for dansk version.

EN: I work by the sea. In a tiny office on a pier in a small harbour. I spend most days in the office but once a week I go out to sea to join these beautiful creatures.  We do whale safaris and try to find pilot whales and dolphins (without disturbing them!) in their natural habitat – and when we do, this is what we get: Playful animals who are eager to show us their skills!

A dolphin living in the ocean lives normally up to 25-30 years. A dolphin in captivity has a lifespan of some 12 years. More or less….

This documentary is excellent if you want to know more about sea animals in captivity: (here I was going to post link to the documentary “Blackfish” on youtube, but as it is a highly controversial documnetary it gets removed every so often. If you can find it I recommend you spend the time (83 mins) to learn more. I will never visit Loro Parque or Sea World after watching it!).

Dolphin 2

DA: Jeg arbejder ved havet. I at lillebitte kontor på molen i en lille havn. Jeg tilbringer de fleste dage på kontoret, men én gang om ugen tager jeg en tur ud på havet for at tilbringe tiden med disse skønne væsner. Vi udbyder hval-safari ture og forsøger at finde hvaler og delfiner i deres naturlige miljø (uden at forstyrre dem!) – og når vi finder dem, er dette hvad vi får: Legesyge dyr, der er ivrige efter at vise os deres færdigheder!

En delfin, der lever i havet, bliver normalt 25 – 30 år gammel. En delfin, der lever i fangenskab, bliver op til 12 år. Mere eller mindre….

Denne dokumenter er excellent, hvis du vil vide mere om havets dyr i fangenskab: (her ville jeg sætte et link ind til dokumentar-filmen “Blackfish” på youtube, men da det er en temmelig kontroversiel film, bliver den fjernet derfra ret ofte. Hvis du kan finde filmen, kan jeg klart anbefale at du bruger de 83 minutter den tager, til at lære mere. Jeg vil aldrig besøge Loro Parque eller Sea World efter at have set den!

En fri delfin er en glad delfin. Bum.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s