#SORRYIMNOTSORRY

DD1

Kære Blog.

Jamen, undskyld så. Jeg ved godt, at jeg har været fraværende. Meget. I lang tid. Men det var altså ikke for sjov. Jeg havde lige en eksamen der skulle laves. Og bestås. Og nu kan jeg så kalde mig færdiguddannet. Dimittend. Designteknolog med stort D! Rar følelse. Nu står den på fuld tid med verdens bedste job. Jeg føler mig en smule privilegeret. Taknemlig. Men igen undskyld for mit fravær. Det var sødt af dig at prikke til mig ind imellem – det værdsætter jeg. Men jeg har også hørt, at det er sundt at være adskilt en gang imellem. At savne hinanden. Og længes efter at være sammen igen. Jeg har også savnet dig.

Kærlig hilsen

Mig

P.S.: Og jeg lover ikke at skrive flere af de der irriterende beskeder med punktum efter hvert andet ord. Altså med mindre det er relevant for historien. Måske. Tror jeg.

2 kommentarer til “#SORRYIMNOTSORRY”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s