#SORRYIMNOTSORRY

DD1

Kære Blog.

Jamen, undskyld så. Jeg ved godt, at jeg har været fraværende. Meget. I lang tid. Men det var altså ikke for sjov. Jeg havde lige en eksamen der skulle laves. Og bestås. Og nu kan jeg så kalde mig færdiguddannet. Dimittend. Designteknolog med stort D! Rar følelse. Nu står den på fuld tid med verdens bedste job. Jeg føler mig en smule privilegeret. Taknemlig. Men igen undskyld for mit fravær. Det var sødt af dig at prikke til mig ind imellem – det værdsætter jeg. Men jeg har også hørt, at det er sundt at være adskilt en gang imellem. At savne hinanden. Og længes efter at være sammen igen. Jeg har også savnet dig.

Kærlig hilsen

Mig

P.S.: Og jeg lover ikke at skrive flere af de der irriterende beskeder med punktum efter hvert andet ord. Altså med mindre det er relevant for historien. Måske. Tror jeg.

2 thoughts on “#SORRYIMNOTSORRY”

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s