Postkort fra…Tenerife!

Bougainville

Smukt Bougainville-træ set i Tijoco Bajo på Tenerife.

Bougainville: Plante-busk/træ opkaldt efter den franske admiral Louis Antoine de Bougainville. Den kan officielt blive 3-4 meter høj, men får den lov og vokser frit i et passende klima, kan den sagtens vokse sig til et 5 meter+ træ. Blomstrer om sommeren med en eksplosion af blomster i stærke farver. Kan dyrkes i Danmark som potteplante eller i drivhus, kræver en del pasning, men belønner med sine smukke blomster. Selve blomsten hos Bougainville er lille og gul. Den er omkranset af de farvestrålende højblade, der kan ses i gule, orange, røde, pink og lilla nuancer.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s