Hvad laver du?

Jeg bliver ofte spurgt om, hvad vi egentligt laver på skolen. Det første semester er fælles for dem der læser design og os der læser marketing.  På den måde lærer alle en smule om design, sourcing og marketing, inden vi læser videre på de valgte linjer på 2. semester. Vi har kun et fag om dagen og et eller to nye fag om ugen, så det er rimeligt intensivt og meget spændende. For tiden handler det mest om design, og vi lærer blandt andet:

...at tegne sko...
...at blande farveprøver...
...at drapere på lille gine...

Jeg er so far meget begejstret for studiet! I denne uge har jeg dog lidt dårlig samvittighed over for min arbejdsgruppe… De har heldigvis stor forståelse for, at jeg må blive hjemme med syge børn, mens de tager billeder af denne sæsons overtøj…. Tak piger og dreng!

 

2 kommentarer til “Hvad laver du?”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s