Limones

Jeg savner Danmark, familien og vennerne derhjemme! Og selvom jeg er sikker på at jeg en dag vender næsen hjemad igen, er der også ting jeg vil savne hernede fra. Som f.eks. at hente friske, saftige øko-citroner direkte fra citron-træet i haven!

Friskplukkede citroner

One thought on “Limones”

  1. Må jeg være så fri at sige “heldigvis”, for hvis ikke der var noget at savne, så var der vel heller ingen grund til at være der..? Men nyd de dejlige ting, som kun fåes i “de varme lande” og hvor er jeg dog misundelig:-)

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s