Limones

Jeg savner Danmark, familien og vennerne derhjemme! Og selvom jeg er sikker på at jeg en dag vender næsen hjemad igen, er der også ting jeg vil savne hernede fra. Som f.eks. at hente friske, saftige øko-citroner direkte fra citron-træet i haven!

Friskplukkede citroner

One thought on “Limones”

  1. Må jeg være så fri at sige “heldigvis”, for hvis ikke der var noget at savne, så var der vel heller ingen grund til at være der..? Men nyd de dejlige ting, som kun fåes i “de varme lande” og hvor er jeg dog misundelig:-)

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s