Jeg skal helt sikkert en tur i skoven.

Skønt med en tur i skoven på en foråsdag.

Næste gang jeg kommer til Danmark, skal jeg helt sikkert med ungerne en tur i skoven. Mon ikke jeg kan lokke nogen med, det er så hyggeligt at gå og sludre på en knasende grussti i en frisk dansk skov. Det finder jeg ikke her, hverken skoven eller nogen at sludre på dansk med. Og det er også i orden hvis det skal være med gummistøvler og regntøj (og det er meget muligt for næste tur til Danmark bliver i påsken).

2 kommentarer til “Jeg skal helt sikkert en tur i skoven.”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s