Dejlig mad gør maven glad!

Måske er det fordi det er ved at være frokosttid. Og jeg ikke fik ret meget til morgenmad. Men jeg kom pludseligt til at tænke på, at jeg helt bestemt skal spise en god portion stegt flæsk med persillesovs (og stegte æbler, som min mor laver dem?!) næste gang jeg kommer til Danmark. Om en måneds tid. Har endda en stående invitation hos en veninde. Hvor heldig har man lov at være? Ahh, forventningens glæde og de små glæder i hverdagen….. God weekend!

2 kommentarer til “Dejlig mad gør maven glad!”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s