I Brad Pitt´s sko. Bogstaveligt talt.

Min kæreste er stort set ikke hjemme for tiden. Han har fået et bijob som statist på en film. Clash of the Titans 2 skal den vist hedde, selvom der også har gået rygter om at den kommer til at hedde Wrath of the Titans. Er endnu ikke afgjort.

En del af filmen bliver optaget her på Tenerife, så da der blev indkaldt til casting for statister mødte min kæreste op sammen med 7500 andre. Der skulle bruges 200, så han er vist meget glad for at være en af de “udvalgte”. Også selvom dagene er lange. Mandag-lørdag fra 6.00-20.00.

Inden optagelserne gik i gang, skulle der findes kostumer til alle. Min kæreste er en af Perseus´ homies hjemme i fiskerlandsbyen, hvor Perseus (Sam Worthington) tilsyneladende har slået sig ned med kone og barn for at leve et fredeligt liv uden indblanding fra guder, titaner og andre mærkelige væsner. Det får han ikke lov til… Og kostumerne er så også derefter: beskidte tunika-agtige kjoler til alle. Langt hår (min kæreste har som den eneste fået paryk på, da han ikke har langt hår i forvejen), ingen make-up og alle mænd skal have naturligt fuldskæg. Sko skal der naturligvis også til, og da min kæreste stod hos kostumieren og prøvede læder-sandaler, fandt de et par gladiator-agtige nogle til ham. “Er du sikker på de sidder godt?” spurgte den venlige amerikaner. “Ja, de er helt perfekte” lød svaret. “Så bruger du samme størrelse som Brad Pitt” sagde amerikaneren henkastet, “det var dem han havde på i Troya”. Min kæreste måbede. “Altså nogen magen til???” spurgte han forsigtigt. “Nej nej, det er de sandaler han havde på i filmen!” sagde hun med et smil, “Næste!”. Og sådan gik det til at min kæreste i dette øjeblik er i Brad Pitt´s sko.

2 kommentarer til “I Brad Pitt´s sko. Bogstaveligt talt.”

    1. Ha ha;) Ja, det syntes jeg også lige da jeg hørte det. Men man bliver på en eller anden måde mindre imponeret over stjernestøvet, når man for 15. dag i træk skal høre om dagens optagelser med Sam (Worthington) og Rosemunde (Pike)… Men okay, nu jeg lige tænker tanken igen, så er det da egentligt meget cool at være i Brad Pitt´s sko!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s