Miss Wixson og Versace´s Vanitas

Hvis du tidligere har besøgt mig på bloggen her, så har du sikkert opdaget at jeg har en lille kærlighed for parfumer. Så jeg måtte selvfølgelig liiige ind og dufte til Versace´s nye duft Vanitas, da jeg forleden var ude og handle. “Vil du prøve den direkte på armen?”, spurgte den søde parfume-pige. “Ja tak”, svarede jeg spændt og rakte armen frem. Og så fik jeg ellers 4 store sprøjt og blev nærmest væltet omkuld. Vanitas findes pt. kun som eau de parfum, så den er rimelig stærk og det var en overvældende dunst af alkohol, der lagde sig på min arm. “Addvv”, tænkte jeg og listede ud af forretningen og ned i supermarkedet, “nu skal jeg gå og lugte af kartoffelsprit de næste par timer”. Men dér blev jeg snydt. For bare et par minutter efter var alkoholen forduftet og min arm var uden tvivl den mest vel-duftende arm i hele centeret! En skøn skøn duft af sæbe-på-den-gode-måde (som når man lige er kommet ud af badet) fulgte mig og jeg forestillede mig hvordan nyvaskede, hvide blonde-kjoler hang til tørre i en blid sommerbrise. Top-noterne er lime og fresia, efterfulgt af tiara-blomst, cedar-træ og tonka-bønner. Fantastisk ren sommer-duft, der helt sikkert skal stå på min ønskeliste næste gang jeg fylder år (og det er der ikke lang tid til…).

Navnet Vanitas kommer af latin og betyder tomt/indholdsløst. Men man kan forestille sig at Versace har valgt navnet, da vanitas inden for kunstens verden henviser til livets skrøbelighed og forfængelighed.

Lindsey Wixson for Miu Miu Spring 2010

Versace har valgt den blot 17-årige topmodel Lindsey Wixson (11. april 1994) fra Kansas, USA, til at lægge ansigt til parfumen. Lindsey er på bare et par år skudt helt til tops blandt modellerne og ligger pt. på en 16. plads  på Top 50 Models Women List by MODELS.com. Miu Miu, Alexander McQueen, Versace og Julien MacDonald er blandt de mange der har haft fingrene i Lindsey, der med sin kirsebær-trutmund og mellemrum mellem fortænderne er helt unik.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s