Mælk med valnødder.

Mælk med valnødder.
Omega-3 fedtsyre er sundt. Og nødvendigt for kroppen.
Den simple forklaring er, at vores hjerneceller er omgivet af membraner. Disse membraner styrer bl.a. kommunikationen med andre hjerneceller og skal være bløde og elastiske for at fungere optimalt. Omega-3 fedtsyrerne er essentielle når membranerne skal holdes bløde, og det er derfor vigtigt at indtage den nødvendige mængde af disse fedtsyrer gennem kosten eller med kosttilskud.
Fed fisk er uden tvivl den fødevare der indeholder mest Omega-3. Også oksekød, æg og fjerkræ indeholder disse vigtige fedtsyrer (og mængderne bliver større hvis det er økologisk), ligesom man i hørfrø, hørfrøolie, kiwi og valnødder kan finde dem.

Her i Spanien er man tilsyneladende lidt nervøse for, om befolkningen spiser ordentligt. Så man har valgt med rund hånd at tilsætte diverse vitaminer, mineraler og fedtstoffer i stort set al slags mad.
Cornflakes, småkager og brød med 8 vitaminer og jern. Mælk med Omega-3. Og nu også mælk med Omega-3 OG valnødder. Som i: mælk.med.valnødder! Er det bare mig, der syntes at det er lidt mærkeligt? Hvordan er det mon? Mælk med små mørkebrune klumper, der knaser mellem tænderne, hvis man tygger mens man drikker? Eller måske er valnødderne fuldstændig pulveriseret, så man bare får et glas mælk med valnøddesmag… ?
Jeg har (endnu) ikke prøvet den (mælken, altså), for man kan kun få den som en særlig ”limited edition-mælk” i bonus, hvis man køber en pakke med 6 liter mælk. Med Omega-3, naturligvis. Eller u-naturligvis, skulle man måske sige…

3 kommentarer til “Mælk med valnødder.”

  1. Normalt kan jeg meget godt lide limited-edition ting. F.eks. den der marcipan-nespresso kaffe, som vi bestilte 100 pakker hjem af den sommer, vi besøgte dig. Men limited-edition mælk?! Mælk med juice, som man kan få hos jer smager mega godt, men mælk med valnødder? Så hellere en stor latte med valnødde sirup. Det er sgu det samme ;D haha.

      1. Det ville være en ren fornøjelse . Jeg har opdaget en fantastisk cafe på store kgs gade, du skal se når du kommer hjem 🙂

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s